Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ford România lansează o campanie de igienizare a sistemului de aer condiţionat al autovehiculelor

pieseauto.ro
sigla Ford

Ford România anunţă lansarea unei noi campanii de service, ce presupune igienizarea sistemului de aer condiţionat al maşinilor, contra cost.

"Campania de service a Ford implică schimbarea filtrului de polen al maşinii cu un alt filtru pe bază de carbon activ şi curăţarea casetei filtrului de polen cu ajutorul unei soluţii speciale de igienizare. Filtrul pe bază de carbon activ asigură o barieră împotriva impurităţilor, prevenind totodată şi alergiile. Serviciul este contra cost şi se efectuează doar în reprezentanţele autorizate Ford, în perioada mai - iunie", se arată într-un comunicat de presă al companiei, transmis marţi AGERPRES.

Citește și: Revoluție în Poliție! Sistem de recunoaștere facială pentru IGPR! Achiziție de aproape un milion de euro!

Conform constructorului auto, aceasta este a doua campanie de marketing lansată în cadrul procesului de "Restart Service", după cea intitulată "#StaiAcasă", demarată ca urmare a pandemiei de Coronavirus.

Campania "#StaiAcasă" presupune preluarea maşinilor ce necesită reparaţii în service chiar de la domiciliul clientului. Ulterior, maşina este reparată, igienizată şi adusă de către reprezentantul Ford din nou la domiciliul clientului, fără ca acesta să fie nevoit să se deplaseze. În plus, clientul poate urmări procesul de servisare prin intermediul unui sistem de video check-in.

Pe de altă parte, campania de igienizare a sistemului de aer condiţionat va fi lansată treptat în toate ţările europene unde Ford este prezent, începând din această săptămână.

Citește și: Înregistrare explozivă! Raed Arafat somează firma care a câștigat contractul de 600 de milioane de euro în fața lui Deltamed

Ford Motor Company este o companie globală cu sediul în Dearborn, Michigan. Compania proiectează, produce, comercializează şi furnizează o linie completă de autoturisme, camioane, SUV-uri, vehicule electrificate marca Ford şi vehicule de lux Lincoln, oferă servicii financiare prin Ford Motor Credit Company şi urmăreşte să ocupe poziţii de top în domeniul electrificării, vehiculelor autonome şi soluţiilor de mobilitate. Ford are aproximativ 190.000 de angajaţi în întreaga lume.

Ford Europa este responsabilă de producerea, vânzarea şi deservirea vehiculelor marca Ford pe 50 de pieţe individuale, având aproximativ 46.000 de angajaţi în unităţile proprii şi în asocierile în participaţie consolidate şi aproximativ 61.000 de angajaţi, dacă sunt incluse şi societăţile neconsolidate. Pe lângă Ford Motor Credit Company, operaţiunile Ford Europa includ Divizia de servicii pentru clienţi Ford şi 19 unităţi de producţie (12 unităţi proprii şi şapte asocieri în participaţie neconsolidate).

Primele autoturisme Ford au fost expediate în Europa în 1903 - în acelaşi an a fost fondată Ford Motor Company. Producţia europeană a început în anul 1911.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.