Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forin Salam spune cum a fost BĂTUT și RĂPIT, în Italia, și anunță: 'De astăzi nu mai cânt'

www.romaniatv.net
Florin Salam

Surse din anturajul manelistului au precizat pentru Libertatea că Florin Salam a reușit să comunice cu prietenii săi din țară, după ce a fost ținut peste 10 ore într-o cameră de hotel din Milano. În urmă cu câteva minute, manelistul le-a spus apropiaților că acum este „în siguranță” informează Libertatea.

"Sunt în siguranţă acum, dar asta a fost ultima cântare din viaţa mea. Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viaţă. De astăzi nu mai cânt.", a declarat artistul pentru Libertatea.

Citește și: Liviu Dragnea a mărturisit! Care este motivul pentru care a creat Tel Drum

Florin Salam a spus că a fost luat pe sus de doi barbați porecliți Berică și Versace, după ce un invitat l-a pocnit peste față în timp ce cânta la o nuntă în Milano.

Citește și: Important! Iată cum ne dăm seama cu 24 de ore înainte că va veni un cutremur

Vreme de peste 10 ore, nimeni nu a știu nimic despre manelist, iar la restaurant a rămas doar formația lui Salam, care a dat alarma în țară.

Nu se știe cu exactitate motivul pentru care Berică și Versace l-au scos din local și l-au ținut ascuns pe Florin Salam. Printre nuntași circulă informații potrivit cărora bărbații ar fi încercat să obțină de la manelist o sumă mare de bani în schimbul protecției.

Citește și: Piedone, mesaj important la trei de la COLECTIV: ‘Simt cu toată fibra mea de părinte și de om că timpul nu mai poate rezolva nimic’

„Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viață. De astăzi nu mai cânt', a spus manelistul.

Cert este că, în acest moment, Salam a comunicat că e în siguranță, dar a transmis că nu va mai cânta niciodată. Nu e prima oară, însă, când manelistul face aceasta afirmație. De fiecare dată când a avut scandaluri sau probleme cu banii, Florin Salam a anunțat ca nu va mai cânta.

Citește și: Andreea Pora a luat foc la decizia lui Tudorel Toader de a-l demite pe Augustin Lazăr: ‘Iohannis a încearcat să bage gunoiul intern sub preș…’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.