Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formația Daco Getica vrea să se retragă din Liga a II-a - presă

descopera.ro
fotbal minge

Daco Getica urmează să se retragă din campionat. Digi Sport notează că nu va mai disputa următorul meci din Liga a II-a, de sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 11:00, contra formației Sportul Snagov, anunță MEDIAFAX.

Citește și: SURSE - Ultimatum pentru Dăncilă în PSD

Aceeași sursă scrie că gruparea va fi retrasă din campionat de patronul Ilie Ciuclea în următoarele zile. FRF nu a primit încă nicio înștiințare oficială cu privire la retragerea, însă gsp.ro notează că cei din conducerea clubului au reziliat în decursul acestei săptămâni contractele a 12 jucători.

Ilie Ciuclea, patronul echipei, a decis deja retragerea din Liga 2, ca urmare a rezultatelor slabe din acest sezon, potrivit Fanatik.

"Experimentul nostru nu a reuşit! Din păcate, copiii pe care i-am promovat nu s-au ridicat la aşteptările noastre. Rezultatele de pe teren ne-au făcut să decidem asta.

Voi continua să finanţez clubul. Copiii pe care i-am promovat în Liga 2 vor continua la club, la grupele lor de vârstă. Poate că la anul ne vom înscrie din nou unde ni se va permite, probabil că în Liga 4. Dar asta depinde de acești copii, dacă vor înţelege ce vrem de la ei şi dacă vor ajunge la nivelul de pregătire pe care îl dori", a declarat Ilie Ciuclea pentru sursa citată.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Trupele speciale ale Poliției române au DESCINS la hoții și tâlharii de pe drumuri și autostrăzi

Conform regulamentului, dacă Daco Getica se va retrage înaintea finalului turului toate meciurile pe care le-a disputat până cum vor fi anulate. În schimb, dacă formația din Liga a II-a se retrage în pauza dintre tur și retur, rezultatele din clasament vor rămâne neschimbate.

Cine a jucat până acum cu Daco Getica şi a câştigat va avea scăzute câte 3 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.