Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formația italiană Inter Milano are cea mai bună apărare din top 5 campionate în acest început de sezon

www.pinterest.com
Inter Milano

Samir Handanovic este, la 35 de ani, în cea mai bună formă a carierei. Portarul lui Inter este unul dintre oamenii de bază ai echipei și poate pune umărul la o performanță așteptată de sezoane bune de fanii milanezilor, titlul în Serie A, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Andrei Caramitru îi atacă pe actorii #Rezist: Hai să facem panaramă și scandal

Cu ajutorul portarului sloven, Inter este singura echipă care a încasat un singur gol în primele 5 etape ale noului sezon, în cele mai importante campionate. Venirea lui Antonio Conte pe banca Interului pare că a adus un suflu nou echipei, care lipsea de ceva timp. În acest moment, Interul este pe primul loc în Serie A, cu 15 puncte, cu două mai multe decât campioana Juventus. Apărarea este punctul forte al echipei. Singurul gol a fost încasat în etapa a doua, într-o victorie cu Cagliari, cu 2-1. ”În Italia, înving cei care primesc cele mai puține goluri. În fiecare sezon mă simt și mai bine, am crescut în valoare odată cu anii.

Pentru mine, nu există limite. Și nu vreau să mă retrag înainte de a fi campion. În Serie A, niciodată nu e ușor. Important e să supraviețuim atacurilor adverse și să lovim când e momentul. Mă simt mai puternic ca anul trecut”, a declarat Handanovic. Ultimul joc al Interului s-a desfășurat miercuri. Adversară i-a fost Lazio, în fața căreia s-a impus cu 1-0.

Citește și: Noi comentarii făcute de Cozmin Gușă! ‘Nici susținerea nu a fost pe măsură’

Handanovic evoluează pentru Inter Milano din iulie 2012, când a fost transferat de la Udinese pentru 15 milioane de euro. În acest timp a prins 300 de partide, a încasat 319 goluri și a închis poarta în 110 confruntări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.