Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formaţia Alternosfera a lansat videoclipul single-ului Bonjour Madame

Alternosfera

Videoclipul melodiei "Bonjour Madame" cântată de Alternosfera a fost lansat în urmă cu câteva zile pe contul de youtube al formaţiei şi reprezintă primul single de pe viitorul album, potrivit news.ro.

Actriţa Raluca Aprodu este protagonista acestui videoclip, pe care mulţi l-au catalogat drept un scurtmetraj: "L-am cunoscut pe Marcel pentru prima dată într-o parcare. Amândoi aveam de alergat în ziua aia. Mi-a povestit despre ideea clipului. Am ascultat piesa pentru prima oara într-o maşină. Trei minute mai târziu vorbeam despre unde şi când putem să filmăm videoclipul. Şi povestea nu e prezentată pe scurt. Fix aşa a fost. Pentru că sunt momente în viaţă în care nu trebuie să te gândeşti prea mult la un lucru. El pur şi simplu se întâmplă: firesc, frumos şi cu bucurie. Dacă e să fac o comparaţie, a fost cel mai firesc şi plăcut "first date" profesional din viaţa mea".

"A fost un proiect important pentru mine, cunoşteam muzica Alternosfera încă din copilărie şi mi-am dorit să ajung să fac ceva pentru ei. Când mi-a arătat Marcel pentru prima dată piesa am simţit-o din prima şi am văzut până la capăt cum trebuie să arate tipologia şi trăirile femeii din poveste. Iar când a venit Marcel şi a propus-o pe Raluca Aprodu în rolul principal, eram sigur că va ieşi un clip pe măsură. Este extrem de frumos să poţi crea alături de actori care aduc plus valoare proiectului", spune Roman Burlaca, regizorul videoclipului.

"Bonjour... este despre vindecare prin sinceritate!", afirmă Marcel Bostan, solistul trupei Alternosfera şi autorul scenariului videoclipului.

"Bonjour Madame" a fost lansată vineri, 25 noiembrie, într-un concert la care au participat aproximativ 800 de persoane.

Următoarele concerte Alternosfera vor avea loc în Chişinău şi Braşov, după cum urmează: - sâmbătă, 10 decembrie 2022, la Chişinău, în BRMG (ex Hala Moldova Film) iar vineri, 16 decembrie, la Braşov, Kruhnen Musik Halle.

De-a lungul timpului, trupa Alternosfera a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent şase albume şi un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se "Oraşul 511", "Wamintirile", "Ploile nu vin", "Flori de mai", "Închisoarea albă", "Două Eve", "Mută", "Haosoleum", "Lucis", "Epizodia", "Fântânile".

Recent, Alternosfera a susţinut prima parte a turneului "Theatroll | Corbul Troian" - o serie de concerte în cele mai importante săli de spectacol din România şi Republica Moldova.

Trupa Alternosfera este formată din: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.