Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formaţia britanică Judas Priest a fost nevoită să-şi anuleze ultimul concert în Statele Unite: 'Nu e o problemă legată de Covid'

Judas Priest

Formaţia britanică Judas Priest a fost nevoită să-şi anuleze ultimul concert în Statele Unite programat în cadrul turneului actual din cauza unei probleme de sănătate, relatează marţi contactmusic.com, informeaza Agerpres.

Judas Priest şi-a anulat în ultimul moment concertul din Massachusetts de luni seara din cauza "unei probleme de sănătate care nu e legată de COVID-19".

Trupa de heavy metal urma să susţină un concert pe Arena Paul E Tsongas din oraşul Lowell, însă a fost nevoită să anuleze evenimentul după ce unul dintre membri grupului nu s-a simţit bine.

"Spectacol anulat pe 4 aprilie", a transmis formaţia într-un mesaj pe Twitter. "Cu regret vă anunţăm că, din păcate, spectacolul din această seară de pe Arena Paul E Tsongas, Lowell, MA, este anulat din cauza unei probleme de sănătate care nu este legată de COVID-19. Sperăm să putem susţine acest spectacol în viitorul apropiat", a adăugat trupa.

Solistul Rob Halford, în vârstă de 70 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de prostată în timpul pandemiei de COVID-19, în 2020, dar este în remisie. El şi-a actualizat autobiografia "Confess" pentru a include diagnosticul primit şi a-i încuraja pe bărbaţii de "o anumită vârstă" să efectueze controale medicale regulate.

"Este în remisie", a declarat Rob Halford, citat de contactmusic.com. "Sincronizarea este totul în rock and roll şi heavy metal. Şi, desigur, asta se întâmpla în timpul pandemiei - fazele iniţiale ale pandemiei - aşa că lumea era complet închisă", a povestit solistul.

"Este pur şi simplu un miracol ce pot face în sistemul sanitar în prezent; este absolut remarcabil. Aşadar, mesajul meu principal pentru bărbaţii din întreaga lume, când ajungeţi la o anumită vârstă, este foarte important să faceţi control la prostată, analize de sânge, colonoscopie...", a adăugat solistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.