Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formaţia finlandeză Apocalyptica revine în România cu două concerte

TravelJapanBlog.com
festival concert

Formaţia finlandeză Apocalyptica revine în România pe 4 octombrie la Cluj-Napoca şi pe 5 octombrie la Bucureşti. Biletele vor fi puse în vânzare, vineri, pe iaBilet iar primele 200 au preţ special, anunţă organizatorii, potrivit news.ro.

Concertul de la Cluj-Napoca va avea la Form Space, iar în Bucureşti la Arenele Romane.

Biletele, disponibile pe iabilet.ro, costă 129 de lei (acces general) şi 185 lei (golden circle). La intrare, preţurile vor fi de 150 de lei, respectiv 200 de lei.

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

Muzicienii de la Apocalyptica sunt prezenţi pe scena metal încă din 1993, iniţial fiind o formaţie care a abordat muzica Metallica folosind instrumente clasice.

Formaţia a lansat până în prezent nouă albume de studio. Primul a fost celebrul "Plays Metallica by Four Cellos" în 1996, iar cel mai recent disc este "Cell-0", lansat pe 10 ianuarie 2020.

"Cell-0" este primul album după "Reflections" (2003) care este în intregime instrumental. În cazul celorlalte albume, Apocalyptica a colaborat cu nume mari ale scenei metal internaţionale printre care Joe Duplantier, Corey Taylor, Cristina Scabbia sau Till Lindemann. Cel mai recent album aduce o colaborare cu Troy Donockley de la Nightwish.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.