Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formaţia Muse a anunțat un spectacol în realitatea virtuală

microfon

Formaţia britanică Muse a anunţat „Muse: Enter The Simulation”, un spectacol în realitate virtuală, disponibil începând de marţi pe un site dedicat, informează News.ro.

Această experienţă interactivă, imaginată în colaborare cu platforma Stageverse, va permite fanilor să retrăiască un show Muse, bazat pe un concert susţinut la Madrid în 2019, în timpul turneului pentru promovarea albumului „Simulation Theory”.

După ce este descărcată o aplicaţie (gratuit), fanii vor putea să participe practic la spectacolul grupului împreună cu rudele lor sau cu alţi fani conectaţi, sub forma unui avatar în 3D personalizabil (cu ţinute semnate de casa franceză Balmain).

În program sunt 16 puncte de vedere şi o imagine de ansamblu de 360 de grade. Evenimentul, pe un site dedicat, este „gratuit pentru o durată limitată”.

"Proiectul Simulation Theory a a avut întotdeauna drept scop o experienţă care redefineşte rolul umanului în tehnologie”, a spus într-un comunicat matt Bellamy, lider şi solist al formaţiei Muse. „Suntem nerăbdători ca fanii noştri să poată pătrunde total în această lume şi să profite de tot ceea ce poate oferi această experienţă”.

Muse a fost înfiinţată în 1994, la Teignmouth, o localitate din comitatul Devon. Grupul este format din Matthew Bellamy (voce, chitară, pian, clape), Chris Wolstenholme (backing vocals, bas, clape) şi Dominic Howard (tobe şi percuţie). Stilul adoptat - alternative progressive rock. Trupa Muse, recompensată cu numeroase premii internaţionale, inclusiv cu două premii Grammy din patru nominalizări, a lansat opt albume de studio, care au fost vândute în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.