Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formaţia Rage Against The Machine a anunţat că anulează concertele din turneul european

hungarytoday.hu
Sziget festival muzica concert

Formaţia Rage Against The Machine a anunţat că anulează concertele din august şi septembrie din cauza stării de sănătate a solistului Zack de la Rocha, potrivit news.ro.

„Cu multă tristeţe vă anunţăm această anulare”: Rage Against The Machine a scris pe contul de Instagram că este nevoită să anuleze aceste concerte prevăzute, în august şi septembrie, în Marea Britanie şi în Europa.

„Din motive medicale, Zack de la Rocha a fost sfătuit să nu continue turneul nostru britanic şi european prevăzut în august şi septembrie”, se arată în comunicatul publicat pe reţeaua de socializare.

„Rage Against The Machine trebuia să încheie seria sa de concerte la Madison Square Garden pe 11, 12 şi 14 august, apoi Zack se întorcea acasă pentru a se odihni. Zborurile, călătoriile şi programul strict al [turului] îl împiedică să îşi revină complet”.

„Ne pare rău pentru fanii noştri care au aşteptat de ani să ne vadă”, a concluzionat comunicatul, precizând că este posibil ca spectatorii să-şi primească banii pe bilete.

Turneul formaţiei se va relua în februarie 2023, dar în Statele Unite.

Rage Against the Machine, cunoscută pentru puternicele mesaje sociale, a fost fondată în 1991, în Los Angeles. A lansat patru albume de studio, certificate cu platină şi a fost recompensată cu două premii Grammy din şapte nominalizări. Grupul a activat între anii 1991 şi 2000 şi 2007 şi 2011.

În timpul pauzei, liderul Zack de la Rocha a urmat o carieră solo. Cel mai recent album lansat de el datează din 2016. Ceilalţi trei membri ai grupului - chitaristul Tom Morello, bateristul Brad Wilk şi basistul Tim Commerford - au format, împreună cu Chuck D de la Public Enemy şi cu B-Real de la Cypress Hill, grupul Prophets of Rage.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.