Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formula 1 - Charles Leclerc a fost testat pozitiv cu Covid-19

www.formula1.com
charles leclerc

Charles Leclerc, tânărul pilot monegasc al scuderiei de Formula 1 Ferrari, în vârstă de 23 de ani, a anunțat pe Twitter că este infectat cu COVID-19, anunță BBC Sports.

„Mă simt bine și am simptome ușoare. Voi rămâne izolat în casa mea din Monaco, în conformitate cu reglementările sanitare stabilite de autoritățile locale”, a scris Leclerc pe platforma de socializare.

La începutul acestei luni, pilotul McLaren, Lando Norris, în vârstă de 21 de ani, a fost și el testat pozitiv la Covid-19, în timp ce era în vacanță în Dubai.

Testele tehnice pentru sezonul 2021 sunt programate pentru luna martie, după ce prima cursă a anului, Marele Premiu al Australiei, a fost amânat pentru 19-21 noiembrie din cauza restricțiilor Covid-19.

Astfel, prima dintre cele 23 de curse programate în acest sezon va fi acum Marele Premiu al Bahrainului, în 26-28 martie.

Sezonul trecut, piloții Racing Point, Sergio Perez și Lance Stroll, precum și campionul mondial Lewis Hamilton, au fost și ei testați pozitiv cu COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.