Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formula 1: Sebastian Vettel nu regretă că se retrage din activitatea competiţională după ultima cursă a sezonului

formula1.com
Sebastian Vettel

Pilotul german de Formula 1 Sebastian Vettel (Aston Martin) nu regretă faptul că se va retrage din activitatea competiţională după ultima cursă a anului, Marele Premiu de la Abu Dhabi, de duminică, scrie DPA.

"Sunt foarte bine, mă simt în regulă. Cred că este dificil într-un fel de înţeles, dar sunt foarte conştient că este ultima mea cursă. Mă bucur de asta, dacă pot să zic aşa. Oricum, mă simt un pic diferit", a spus pilotul german într-o conferinţă de presă.

În urmă cu o săptămână, cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel nu a exclus totuşi o revenire în Formula 1 la un moment dat.

Vettel, 35 ani, se va retrage din Formula 1 după o carieră de 15 ani, la finele actualului sezon al Campionatului Mondial.

Pilotul german a motivat retragerea prin dorinţa de a petrece mai mult timp alături de familia lui şi de a se alătura altor proiecte.

''Cred că te retragi în momentul în care te retragi. Dar nu poţi exclude nimic'', a spus Vettel, cu patru titluri mondiale cucerite la Red Bull.

Michael Schumacher, legendarul campion german cu şapte titluri mondiale, s-a retras de asemenea în 2006, pentru a reveni în 2010 şi a mai concurat trei ani.

''Cred că fiecare este diferit. Fiecare are o viaţă diferită şi merge pe drumul lui, a spus Vettel. Poate că există anumite paralele ici şi colo, dar nu cred. Pot să răspund la întrebare în acest sens. Astăzi pot spune că răspunsul meu este nu, dar poate anul viitor sau peste doi ani mă voi gândi la asta într-un cu totul alt mod. Doar timpul ne va spune".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.