Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formula 1 va dona 1 milion de euro pentru ajutorarea victimelor inundațiilor din Italia

facebook.com
Red Bull Formula 1

Formula 1 va dona 1 milion de euro pentru ajutorarea victimelor inundațiilor din Italia.

Formula 1 va dona 1 milion de euro pentru a sprijini comunitățile afectate de inundațiile din regiunea Emilia Romagna din Italia, a anunțat vineri conducerea F1.

Circuitul de la Imola ar fi trebuit să găzduiască Marele Premiu al Emiliei Romagna în acest weekend, dar cursa a fost anulată din cauza devastărilor provocate de inundații, informează Mediafax.

Formula One a precizat într-un comunicat că banii vor fi donați Agenției pentru Siguranță Teritorială și Protecție Civilă din regiune.

Stefano Domenicali, directorul executiv al Formula One, care s-a născut și a crescut în Imola, a declarat că comunitățile locale se confruntă cu o situație teribilă.

"Trebuie să facem tot ce putem pentru a-i sprijini în aceste momente dificile și de aceea facem o donație pentru a contribui la susținerea eforturilor de ajutorare pe teren", a declarat el.

"Gândurile mele, în numele întregii comunități Formula 1, sunt alături de toți cei afectați și dorim să mulțumim serviciilor de urgență pentru munca lor incredibilă".

Circuitul de la Imola poartă numele fondatorului Ferrari Enzo și al fiului său Dino, producătorul italian de automobile sportive de lux cu sediul la Maranello anunțând, de asemenea, o donație de un milion de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.