Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forțele israeliene ucid liderii militari Hamas: încă un șef lichidat, alături de 19 persoane - VIDEO

Facebook
rachete-razboi

Forțele israeliene ucid liderii militari Hamas: încă un șef lichidat, după raidul de duminică

Forțele armate israeliene vizează în atacurile lor lideri din gruparea Hamas! După  atacul de duminică, în care un lider local a fost lichidat, luni a fost ucis încă un șef regional din gruparea care a atacat Israelul.

În Gaza, unde locuiesc 2,3 milioane de locuitori închisă de o blocadă israeliano-egipteană timp de 16 ani de la preluarea puterii de către Hamas, locuitorii se temeau de o nouă escaladare.

Forțele israeliene ucid liderii militari Hamas: încă un șef lichidat, alături de 19 persoane

Până duminică târziu, raidurile aeriene israeliene au distrus 159 de locuințe din Gaza și au avariat grav alte 1.210, potrivit ONU. Agenția ONU pentru refugiații palestinieni, UNRWA, a declarat că o școală care adăpostea peste 225 de persoane a fost lovită direct. Aceasta nu a precizat de unde a provenit incendiul.

În orașul palestinian Rafah din sudul Fâșiei Gaza, o lovitură aeriană israeliană a ucis luni dimineață 19 persoane, inclusiv femei și copii, a declarat Talat Barhoum, medic la spitalul local Al-Najjar, inforemază Associated Press. Barhoum a declarat că avioanele au lovit casa familiei Abu Hilal și că unul dintre cei uciși a fost Rafaat Abu Hilal, un lider al unui grup armat local. Lovitura a provocat pagube la casele din jur.

La sfârșitul săptămânii, o altă lovitură aeriană asupra unei case din Rafah a ucis 19 membri ai familiei Abu Outa, inclusiv femei și copii, în timp ce aceștia se înghesuiau la parterul casei din Rafah, în sudul orașului Rafah din Gaza, au declarat supraviețuitorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.