Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forțele navale israeliene au neutralizat o grupare de scafandri afiliați Hamas

www.ziardecluj.ro
scafandri

Forțele navale israeliene s-au confruntat marți cu o "celulă de scafandri" din Hamas la sud de orașul Aşkelon, a declarat purtătorul de cuvânt al forțelor de apărare israeliene (IDF), Daniel Hagari, informează Rador Radio România.

Luptătorii Hamas se infiltraseră pe teritoriul israelian printr-un tunel în mare, care ieşea în largul coastei nordice a Fâșiei Gaza, potrivit lui Daniel Hagari. "Soldații Marinei au eliminat echipa", a precizat Daniel Hagari. Avioanele de luptă ale IDF au lovit, de asemenea, complexul militar din Fâșia Gaza din care proveneau scafandrii Hamas, a precizat IDF într-o postare pe Telegram.

Forțele israeliene lucrează pentru a se asigura că nu mai există alți luptători Hamas pe mare, a mai spus purtătorul de cuvânt al IDF. Brigăzile Al-Qassam, aripa militară a Hamas, au raportat că o forță afiliată Hamas "a reușit să se infiltreze pe mare și să debarce pe plajele din Zikim, la sud de Aşkelonul ocupat". Brigăzile Al-Qassam au raportat că în zona respectivă au avut loc "ciocniri armate".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.