Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost candidat la Palatul Cotroceni, vot 'împotrivă' pentru viitorul președinte: 'O zi tristă care încheie o campanie aproape inexistentă'

Inquam Photos / Liviu Albei
paleologu Inquam

Fostul candidat al PMP la alegerile prezidenţiale Theodor Paleologu a declarat că în al doilea tur a votat "împotrivă", spre deosebire de primul tur, când a votat "pentru schimbare".

"Ziua votului este o zi de sărbătoare pentru democraţie. Nu e deloc cazul astăzi, este o zi tristă, este o zi ruşinoasă pentru România, în care, de fapt, nu există nicio speranţă de schimbare. Românii votează între două catastrofe, între două forme ale continuităţii faţă de ultimii ani şi îmi vine un minte un vers din 'Infernul' lui Dante - 'Lăsaţi orice speranţă'. De fapt, am votat împotrivă, spre deosebire de primul tur când am votat pentru, am votat pentru nişte valori, am votat pentru viitor, am votat pentru schimbare. Acum, a doua oară, am votat împotrivă, împotriva unui rău mai mare", a afirmat duminică Paleologu, la Liceul "Spiru Haret" din Sectorul 2 al Capitalei.

Citește și: Prezență RECORD în secția de votare din stațiunea preferată a lui Klaus Iohannis! Câți români s-au prezentat la urne

El a spus că aceasta este "o zi tristă care încheie o campanie aproape inexistentă".

"Asta este realitatea cu care ne confruntăm şi sper ca românii să reţină această lecţie, această lecţie dureroasă pentru democraţia românească, o zi tristă care încheie o campanie aproape inexistentă, fără dezbateri, în care democraţia a fost batjocorită de principalii candidaţi şi în care cele două mari partide şi-au arătat incapacitatea de a selecta candidaţi pe măsura funcţiei prezidenţiale. Dar, evident, acestea fiind zise, trebuie să ne exercităm dreptul de vot, fără vreo speranţă cine ştie ce mare", a mai spus Theodor Paleologu.

Paleologu a fost însoţit la vot de fiul său, Mihai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.