Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost comisar-șef al Gărzii de Mediu dezvăluie poluarea extremă din București: "30.000 de români mor anual pentru că nu se face nimic”

economedia.ro
poluare emisii

Fostul comisar-şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu pub,lică, duminică seară, imagini cu fum dens deasupra Capitalei şi reclamă poluarea extremă. ”Domnule Marcel Ciolacu , dragă Poliţia Română, anual, 30.000 de români mor pentru că voi nu sunteţi în stare să faceţi ceva, orice”, a transmis Berceanu.

”Domnule Marcel Ciolacu , dragă Poliţia Română iată fenomenul de «inversiune termică» care tocmai se petrece lângă Bucureşţi. Anual 30 000 de români mor pentru că voi nu sunteţi în stare să faceţi ceva, orice”, a scris, du,inică seară, pe Facebook, Octavian Berceanu, conform News.ro.

Acesta afirmă că ”oamenii ies deja în stradă pentru că viaţă copiilor lor se termină cu 10 ani mai repede din cauza poluării extreme a aerului”.

”Nu e traficul, nu e încălzirea domestică, sunt milioanele de euro făcute din arderile de cabluri, care ne scurtează viaţă”, susţine fostul comisar-şef al Gărzii de Mediu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.