Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost consilier de stat al primului ministru, ales în funcția de Secretar General al CNMR

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) a organizat, sâmbătă, Conferința de alegeri generale pentru regiunea București-Ilfov. Cu această ocazie, președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, a prezentat și noua achiziție de marcă a Coaliției, Simona Baltag, fost consilier pentru doi premieri și consilier de stat în ultimul Guvern.

Simona Baltag a fost numită în funcția de Secretar General al CNMR și a explicat că vine alături de societatea civilă, după 6 ani de administrație publică. Baltag a declarat că își dorește să împărtășească experiența acumulată la nivel guvernamental și a prezentat un plan de acțiune pe mai multe domenii cheie.

“Cred cu tărie în această organizație și în calitate de cetățean român mă simt reprezentată de CNMR. În cei 6 ani de administrație publică nu am întâlnit reunite în jurul acelorași idei, valori și principii personalități marcante ale mediului academic, economic, judiciar, socio-cultural și din domeniile apărare, securitate națională și tehnologii smart. În calitate de Secretar General al CNMR îmi propun stabilirea unui plan de obiective pe termen mediu și lung privind domeniul fiscalității, educației și fondurilor europene, pe care îl vom implementa împreună cu decidenții politici, întrucât nu este sănătos ca de la un mandat la altul să schimbăm aceste politici. Toate aceste obiective pe care ni le vom propune pentru România sunt menite să aducă stabilitate, predictibilitate și coerență in actul de guvernare.”, a declarat Simona Baltag, pentru STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.