Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost criminalist-șef: Gheorghe Dincă se întărește. În 33 de ani de profesie n-am văzut așa erori

digitalag.ro
andrei banu

Fostul șef Serviciu Investigații Criminale din IPJ Prahova, Andrei Banu (71 de ani), a declarat joi la Antena 3 despre cazul Caracal:

  • Dupa 33 de ani de profesie in politie criminalistica si judiciara, am crezut ca le-am vazut pe toate, m-am inselat amarnic, nu am crezut ca se mai poate intampla asa ceva in ziua de azi, plecand de la modalitatea de sesizare a disparitiei, primele masuri care se iau in caz de disparitie, e ceva incredibil. E un caz de cercetare care intra in ABC-ul muncii judiciare, un sir intreg de erori, de la momentul sesizari pana la declansarea activitatii
  • Am vazut sute de disparitii in calitate de politist, aici trebuia santier arheologic, cort, nu pleci de acolo politist criminalist, acolo mananci, acolo bei, faci arheologie pe metru patrat, cauti modificari. E munca, dar trebuie carte pentru asta, nu mai invata nimeni, notiunile de psihologie, psihiatrie, logica, sociologie, nu se mai stie nimic, se invata aiurea
  • Noi nu aveam nici GPS, nici telefonie mobila, aveam schimb de informatii, cunoasterea teritoriului, a populatiei. Pai cand a zis fata cum era gardul ajungeai acolo imediat. Fata asta a murit cu zile, domnule.
  • Prezenta lui (Dinca) la fata locului nu e obligatorie, poate sa fie un avocat, familia, sau poti sa iei doi martori de pe strada. Astea sunt rupturi in descifrarea codului lui mental. El vazand ca noi bazbaim, asta se intareste in aparare.

Citește și: Lovitură de proporții în PSD: Guvernul avertizează că legea INDEMNIZAȚIEI MAMELOR, depusă de Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu, este NECONSTITUȚIONALĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.