Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost șef ANAF, ieșire FULGERĂTOARE: 'Minciuna găștii lui Dragnea a fost demontată'

gelu diaconu sef anaf

Fostul șef ANAF, Gelu Diaconu, reacționează dur după datele INS publicate marți, care arată că Podusul Intern Brut - PIB - pe trimestrul I 2018 a crescut cu 4% față de același trimestru din 2017 și a rămas la același nivel față de trimestrul anterior.

„Surpriza! Minciuna gastii lui Dragnea, referitoare la cresterea “sustinuta” a PIB-ului - demontata chiar de Institutul National de Statistica!

Potrivit comunicatului de presa al INS, de astazi, privind evolutia cresterii Produsului Intern Brut in trimestrul I anul acesta, cum era de asteptat, evolutia PIB-ului, a fost total erodata de cresterea inflatiei. Ce ne spune, mai pe intelesul tuturor, acest comunicat?

IN TERMENI REALI, adica corectat cu indicele de crestere a inflatiei, nivelul PIB a ramas acelasi cu cel inregistrat la sfarsitul anului trecut!!!
Dupa ce au dezechilibrat profund echilibrele macroeconomice (deficite accelerate ale balantei de plati, comercial si bugetar, crestere dobanda de politica monetara, ROBOR si inflatie) iata ca astazi si ultima gogoasa PSD este dezumflata: Produsul Intern Brut a ramas la acelasi nivel cu cel de anul trecut!

Măsură în PREMIERĂ, în SUA, după profiturile URIAŞE ale companiior de pariuri. Ce a decis Curtea Supremă

Scadenta efectelor masurilor populiste nechibzuite se apropie cu pasi repezi.
Ma astept la tot felul de “justificari” legate de ajustarile sezoniere (numar de zile lucratoare, etc.) dar INS-ul a “scapat porumbelul” .

Nu-I ramane lui Pablito decat sa le trimita o scrisorica, sa ii convoace la biroul sau insotit de alaiul reporterilor de casa sau pur si simplu sa-i schimbe imediat conducerea.”, scrie Gelu Diaconu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.