Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost șef CSM iese la atac: Modificarea ordonanței, cu 'dedicație'

csm

Judecătorul Horațius Dumbravă a dezbătut, într-un interviu pentru pressalert.ro,  situația mult comentatelor ordonanțe de urgență 13 și 14. Fostul președinte al Consiliului Suprem al Magistraturii a spus că ar fi fost firesc ca Parlamentul să acționeze diferit în ceea ce privește cele două ordonanțe.

PSD, reacție FURIBUNDĂ după audierea Grațielei Gavrilescu la DNA: O hărțuire

„Faptul că s-a reacționat în fața OUG 13 este un semn de democrație, întrucât poporul a arătat că nu vrea să se întoarcă în anii anteriori. Eu m-aș fi așteptat ca Parlamentul să abroge în același timp ordonanța 13, împreună cu adoptarea OUG 14 și să se pornească de la o inițiativă legislativă venită de la Parlament sau de la Guvern”, a opinat Horațius Dumbravă, invitat în studioul HDV.

Acesta a completat spunând că „este inadmisibil să te gândești la o modificare legislativă în folosul a trei – patru persoane, doar la binele lor. De exemplu, traficul de droguri afecteaza o generație înteragă de tineri, noi trebuie să luăm măsuri, să limităm astfel de nereguli. Acești oameni se limitează doar la propriile lor persoane, la prietenii lor, însă societatea românească a realizat că nu e admisibil așa ceva, că nu are voie să se întâmple”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.