Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef CSM vorbește deschis despre intervenția ambasadelor în scandalul din Justiție: 'O fac pentru că au interese'

b1tv
horatius dumbrava

Judecătorul Horaţius Dumbravă, fost preşedinte CSM, a comentat într-un interviu pentru Mediafax intervenţia ambasadelor din ultima perioadă în scandalul din justiție, spunând că o fac pentru că „au interese”.

Sondaj incendiar după un summit agitat - Germanii o spun clar: Trump o mai mare ameninţare la pacea mondială decât Putin

„Probabil sunt situaţii când ajută sistemul să simtă că nu e singur. Am văzut lucruri mult mai grave în Polonia şi Ungaria. Până la urmă, lucrurile s-au reglat. Faptul că ambasadele au anumite poziţii, o fac pentru că au interese. Nu e rău că au interese, pentru că noi suntem parte a unor alianţe politice şi economice în care toţi avem interese comune. Dacă ceva merge rău în Olanda la nivelul justiţiei, sigur că poate avea influenţă asupra cetăţenilor români care lucrează în Olanda şi care au afaceri judiciare cu statul olandez. Reciproca e valabilă. Din cheia asta eu o văd, eu sper că nu există alte interese din partea ambasadelor – mă îndoiesc. Dar până la urmă nu ambasadele rezolvă problemele, să ştiţi. Noi trebuie să le rezolvăm prin dialog, prin capacitatea de a ne asculta unii pe alţii - vorbesc instituţional - răbdarea pe care să o punem în practică unii faţă de alţii. Să ne ascultăm argumentele, să nu le respingem. Nu cred că aşa ajungem la un rezultat.”, a spus Dumbravă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.