Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost șef de crematoriu: Exclus ca Alexandra să fi fost incinerată în butoi. E nevoie de o temperatură de 1.400 de grade. Eu cred că fata trăiește

Inquam Photos / Bogdan Danescu
gheorghe dinca

Fostul sef al crematoriului Vitan-Barzesti din Bucuresti timp de 20 de ani, Gheorghe Ionel, spune ca nu se poate ca Gheorghe Dinca sa fi ars trupul Alexandrei in butoiul din curte.

„100% nu s-a putut face o incinerare in acel butoi. Se face o incinerare doar cand se ajunge la temperatura de 1.400 de grade. Poate sa toarne ce vrea el, nu se poate obtine o asemenea temperatura. In crematoriu se obtinea temperatura dupa circa o ora de mers a arzatorului in gol si abia se ajungea la 1.200 de grade. Exclus asa ceva, iar arzatorul era imens cu un diametru de aproape un metru. Nu, exclus asa ceva. Nu pot sa cred. Acel nemernic,parerea mea personala, trage de timp. Eu cred ca este in viata fetita si el trage de timp sa acopere niste urme si sa dea posibilitatea altor complici sa o scoata din tara. Parerea mea. Se putea incinera in butoiu eventual doar parul si pielea”, a zis Ionel Gheorghe marti seara la Antena 3.

Citește și: ALERTĂ STENOGRAMELE discuției Alexandrei Măceșanu cu operatorii de la 112 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.