Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost idol la Rapid și Dinamo, Ianis Zicu o ridică în slăvi pe Steaua: Ce a spus fotbalistul

www.cugetliber.ro

Ianis Zicu a fost idol în Giulești și Ștefan cel Mare, însă mijlocașul are numai cuvinte de laudă pentru marea rivală, Steaua! Zicu este de părere că sportul românesc trăiește pe spatele Stelei.

„S-o spunem răspicat: doar datorită Stelei trăiesc echipele din România în acest moment. Mă uit cu stupoare cum îl înjură mulți pe Gigi Becali, spunând că a făcut numai rău, când, de fapt, el a adus cel mai mare serviciu fotbalului românesc. A vândut jucători pe sume mari, achită taxe la stat, reinvestește o parte din bani ca să aducă alți fotbaliști din țară. Până și campioana Astra rezistă fiindcă Steaua a plătit cum se cuvine pentru Boldrin și Amorim”, a spus Zicu, potrivit gsp.ro.

Citește și: Steaua NU este favorită la pariuri în meciul cu Osmanlispor

Întrebat dacă l-a deranjat momentul în care i-a fost cerut să abandoneze 500.000 de euro din contract pentru a pleca la Timișoara, acesta a răspuns că nu a fost supărat din acest motiv.

“Nu, pentru că am fost la Borcea acasă și i-am spus că renunț eu. Ce m-a deranjat e că eram în al patrulea an de contract, am zis că sunt mulțumit cu jumătate din suma datorată, pentru că am fost accidentat, mă refer la necazul cu Lazio, iar ei trebuiau doar să-mi plătească operația și tratamentul. Undeva pe la 100.000 de euro.

Nu mi-au achitat nici măcar acești bani! Foarte tare m-a supărat faptul că, atunci când s-a stins mama, Dinamo mi-a trimis 10.000 de dolari. «Sunt din banii ăia opriți», mi-au transmis. «Lăsați-mă-n pace, că nu am nevoie!». A fost un gest deplasat din partea lor”, a spus Zicu pentru gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.