Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost judecător CCR, teorie INCENDIARĂ: semnalul Laurei Codruța Kovesi, după decizia CCR

NewsBV
Toni Grebla

Fostul judecător al Curții Constituționale, Toni Greblă, susține că președintele României va fi obligat să semneze decretul de revocare al Laurei Codruța Kovesi, după decizia Curții Constituționale. Totodată, Greblă consideră că acel comunicat venit de la Parchetul General este, de fapt, un mesaj al Laurei Codruța Kovesi către

”Decizia CCR de astăzi, previzibilă ca urmare a jurisprudenței Curții, este una care îl obligă pe domnul Iohannis să finalizeze procedura de revocate.

Cum orice procedură a început printr-un act al ministrului Justiției, ea se finalizează printr-un decret al președintelui.

Prin decizia CCR președintele este obligat să semneze și să promulge acest decret de demitere, prin care va fi finalizată procedura de revocare”, a declarat Toni Greblă, la Antena 3.

De asemenea, Toni Greblă arată că acel comunicat al Parchetului General este un mesaj al Laurei Codruța Kovesi pentru Klaus Iohannis.

”Am văzut și eu acel comunicat al Parchetului General. El nu este altceva decât un mesaj transmis de Laura Codruța Kovesi, prin intermediul Parchetului General, către președintele Klaus Iohannis. Este un mesaj în care spune: nu vă grăbiți, domnule președinte, să așteptăm motivarea”, a mai spus Greblă.

Iată comunicatul Parchetului General:

"Conducerea Ministerului Public a luat act de decizia de astăzi a Curții Constituționale a României privind existența unui conflict constituțional între Guvern și Președintele României și așteaptă motivarea acesteia", precizează PÎCCJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.