Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru, acuzat de o țeapă de milioane de euro

umbra

Ion Bazac, fost ministru al Sănătăţii în guvernarea Boc este acuzat de un bogătaş italian că i-a dat o ţeapă de două milione de euro. Peninsularul, colecţionar de maşini exclusiviste, spune i-a plătit demnitarului român banii pentru un Ferrari model limitat pentru care nu l-a primit niciodată.

Afaceristul italian Pier Angelo Masselli (57 ani) îl acuză pe fostul ministru al Sănătăţii, Ion Bazac, de înşelăciune. Potrivit România TV, omul spune că a comandat de la reprezentanţa Ferrari în România un autoturism exclusivist, pentru care a plătit 2,2 milioane euro.

Ion Cristoiu, atac FURIBUND la Carmen Iohannis

El susţine că nu a primit nici până acum maşina şi, mai mult, el susţinje că cei de la reprezentanţă ar fi închiriat autoturismul unor persoane din România şi din Ungaria. De aceea a dat în judecată reprezentanţa Ferrari din România.

Italianul este un pasionat al maşinilor de lux, iar în colecţia sa personală se află nu mai puţin de 100 de autoturisme Ferrari.

FORZA ROSSA a transmis următorul drept la replică redacției STIRIPESURSE.RO.

Forza Rossa Holding a semnat in 2015 un contract cu un client italian pentru furnizarea unei masini serie speciala. Contractul includea o serie de restrictii impuse de producator si care au fost acceptate de client dar care nu au fost respectate in final de catre acesta. Nerespectarea acestor clauze obligatorii din contract au dus la anularea contractului si demararea unor actiuni legale impotriva clientului declarat neeligil de catre producator. Sumele achitate au fost returnate in baza unui acord legal intre parti.

Pentru achizitionarea unei masini serie speciala este obligatoriu respectarea tuturor conditiilor de eligibilitate impuse de producator. Orice abatere de la clauzele contractului, indiferent de cine este clientul duce automat la rezilierea acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.