Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru al Apărării intervine în scandalul Ținutului Secuiesc: 'Iohannis ne-a mai dat o lecție de oportunism politic'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Gabriel Les

Fostul ministru al Apărării, Gabriel Leș, susține, după scandalul autonomiei Ținutului Secuiesc, că „Președintele Klaus Iohannis ne-a mai dat o lecție de oportunism politic de cea mai joasă speță”

Citește și: Pneumolog garantează că apa și sarea ajută în lupta cu coronavirus: Cum ne sterilizăm căile respiratorii / VIDEO

„Regret nespus că un artificiu procedural, generat de faptul că plenul camerei deputaților nu s-a putut reuni datorită contextului excepțional, a stârnit atâta nedumerire și mâhnire în spațiul public.
Ca membru al Senatului României vă asigur că inițiativa privind autonomia Tinutului Secuiesc va fi respinsă fără drept de apel.
Președintele Klaus Iohannis ne-a mai dat o lecție de oportunism politic de cea mai joasă speță. A arătat cu degetul către PSD, deși partidul domniei sale, PNL, deține atât funcția de secretar, cât și pe cea de vicepreședinte a Biroului Permanent al Camerei.
Deși, președintele a încălcat în mod repetat constituția, îl asigur că pentru noi nu este negociabilă. România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”, se arată pe pagina de Facebook a lui Gabriel Leș, ministrul Apărării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.