Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru PSD, CRITICI la adresa Parchetului General după anchetarea lui Darius Vâlcov: Sper că nu trăim în Republica Procurorilor

Universul Juridic
Parchetul General

Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, se declară surprins într-un mod neplăcut de ancheta care îl vizează pe Darius Vâlcov, întrebându-se dacă în alte cazuri au reacționat la fel de rapid. În acest context, Bodog face referire la o plângere depusă pe numele unui înalt funcționar, menționând că în acel caz nu s-au făcut publice informații referitoare la modul de acțiune.

"Am aflat cu neplăcută surprindere că Parchetul General a deschis un dosar de urmărire penală împotriva domnului Darius Vâlcov pentru că acesta a îndrăznit să publice zilele trecute pe Facebook varianta secretă a protocolului dintre SRI și Parchetul General din decembrie 2016.

Citeste si VIDEO Dialog INCENDIAR între un cetățean și prefectul Capitalei: Ce spune Speranța Cliseru despre Liviu Dragnea și Carmen Dan

Poate pe unii îi impresionează celeritatea cu care s-au mișcat procurorii, însă stau să mă întreb: oare în alte cazuri, de ce nu au acționat la fel de rapid?

Și mă refer la cazul semnalat chiar de mine în urmă cu un an și jumătate când, la preluarea mandatului de ministru al sănătății, am constatat că un înalt demnitar (așa-zis "tehnocrat") a plecat acasă cu mai multe documente secrete.

Oare cei de la Parchetul General de ce nu au dat curs la fel de repede sesizării mele și nu au comunicat public în ce mod au acționat, la fel cum au procedat acum în cazul Vâlcov?

Sau unii procurori acționează rapid doar atunci când este în pericol rețeaua subterană a "Statului Paralel"?

Sper că nu ne aflăm în această situație și trăim totuși într-un stat de drept și o democrație normală, nu în Republica Procurorilor", scrie Florian Bodog.

Florian Bodog a fost ministru al Sanatatii in guvernele Grindeanu si Tudose, fiind inlocuit, in al treilea guvern PSD, cu Sorina Pintea. Potrivit jurnalistilor PressOne, Florian Bodog ar fi plagiat peste 30% din lucrarea de doctorat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.