Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru PSD, declarație ȘOC: Singura soluție pentru partid este schimbarea lui Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea gânditor

Aurelia Cristea, fost ministru şi fost deputat al PSD, a declarat, joi, că Liviu Dragnea trebuie schimbat de la conducerea partidului şi că aceasta ar fi singura soluţie pentru formaţiunea politică. 

"Deocamdată nu are nimeni curajul să-l schimbe. Cred că asta e singura soluţie pentru PSD. Dragnea nu va pleca de la conducerea PSD decât dacă vor fi suficienţi membri, suficienţi preşedinţi de organizaţii care să ceară asta. Acum e momentul bărbaţilor. Sunt foarte mulţi oameni nemulţumiţi de Dragnea, dar totul e să aibă curajul să-l înfrunte. E singura soluţie ca PSD-ul să poată guverna corect şi în folosul cetăţeanului. Ar fi bine pentru noi toţi", a afirmat Aurelia Cristea, informează agerpres.ro

Aceasta a mai spus Liviu Dragnea va face ca PSD să se dezintegreze şi că poate să "arunce în aer" şi ţara, motiv pentru care partidul trebuie să fie preluat de un alt preşedinte. 

"Oricare dintre cei care sunt din generaţia tânără şi mai progresistă poate să preia partidul şi mulţi dintre preşedinţii de organizaţii. Dar vom vedea în ce măsură există atâta bărbăţie încât membrii oneşti şi cinstiţi să se delimiteze de Dragnea, care practic va duce la dezintegrarea PSD şi, din păcate, riscă să arunce şi România în aer", a menţionat fostul parlamentar al PSD. 

Aurelia Cristea a vorbit şi de comportamentul autoritar al liderului social-democrat. 

"Cred că asta este deja la nivel patologic la Dragnea, doar că a disimulat foarte bine până acum. În momentul în care a ajuns preşedinte, a luat toate deciziile în aşa fel încât să se asigure că nimeni nu crâcneşte, iar cine crâcneşte e dat imediat ca exemplu. Nu există o dezbatere reală sau pe bază de argumente pe o anumită temă. (...) Toată lumea trebuie să-i cânte în strună şi toată lumea trebuie să-i spună că el este cel mai bun şi cel mai deştept", a completat Aurelia Cristea. 

Ea a anunţat, miercuri, că a demisionat din PSD, după mai mult de 20 de ani de activitate social-democrată. 

Aurelia Cristea a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a luat 'decizia în zorii zilei, după o noapte neagră pentru România, deoarece nu îşi poate acorda girul, chiar din calitatea de membru, unui grup infracţional aflat vremelnic în fruntea PSD şi a ţării'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.