Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru, revoltat după ce făcut 11 ore de la Suceava la Bucureşti: 'Măi, oameni buni, 11 ore în lumea civilizată baţi de la Atlantic până la Budapesta'

Inquam Photos/ Octav Ganea
trafic

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a vorbit despre necesitatea unei autostrăzi sau măcar a unui drum expres care să lege nordul ţării de Capitală. Liderul PNL a spus că a făcut 11 ore cu maşina de la Suceava până la Bucureşti, ca să îşi viziteze copiii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat într-un interviu pe care l-a acordat Radio Top Suceava că a făcut 11 ore cu maşina  de la Suceava până la Bucureşti. Flutur spune că s-a dus în Capitală ca să îşi viziteze copiii şi că a pierdut foarte mult timp pe drum din cauza restricţiilor de circulaţie şi a aglomeraţiei.

„Am fost la copii, la Bucureşti, 11 ore faci. Măi, oameni buni, 11 ore în lumea civilizată baţi de la Atlantic până la Budapesta. Şi noi încă mergem la copii 430 de kilometri în 11 ore cu radarele care sunt”, a declarat Gheorghe Flutur.

CITEȘTE ȘI: Ce boli determină ALBIREA PREMATURĂ a părului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.