Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost polițist, actual consilier județean PNL, a fost găsit mort

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Timpul s-a oprit în loc astăzi, la aflarea veştii că fostul ofiţer de poliţie şi consilier judeţean Adrian Apostol, s-a stins din viaţă. Decesul fostului comisar şef ar fi survenit la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” Focșani, unitate medicală în care era internat de mai mult timp, anunță monitoruldevrancea.ro.

Aproape că nu există om care să îl fi cunoscut pe colonelul (r) Adrian Apostol şi să nu îl plângă acum când a plecat dintre noi mult prea devreme. Ofiţerul se pensionase în anul 2017 din funcţia de şef al Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Focşani, structură pe care a condus-o mulţi ani şi pe care o numea „Regina poliţiei”.

Adrian Apostol a fost unul dintre cei mai respectaţi ofiţeri ai poliţiei vrâncene, cu ani de misiuni peste hotare, fiind felicitat de mai mulţi preşedinţi ai ţării şi medaliat de ONU şi UE.

Un mesaj de consoleanțe a fost transmis pe pagina de facebook a Consiliului Județean Vrancea: „Consiliul Județean Vrancea anunță cu regret trecerea la cele veșnice a consilierului ales pe lista Alianței PNL-USR-PLUS, Adrian Apostol. Moartea fulgerătoare a colegului consilier județean a venit în mod cu totul neașteptat și a adus tristețe în rândul tuturor celor care l-au cunoscut. Conducerea CJ Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l aibă în paza sa!”.

Citește și: Noua tulpină Covid, prezentă deja în România? Valeriu Gheorghiță nu exclude posibilitatea: 'Nu știm, dar orice este posibil' - VIDEO

Poliţiştii vrânceni deplâng pierderea unui camarad de nădejde

Col de poliţie (r.) Apostol Adrian, cel care vreme de 27 de ani a slujit cu loialitate, devotament, profesionalism și cinste Poliția Română, un om puternic, bun strateg, cu o voință de fier, un caracter nobil și o educație aleasă, s-a stins la Spitalul Județean Focșani, după o luptă crâncenă și inechitabilă dusă timp de câteva săptămâni cu un dușman nevăzut.

Ofiţerul în rezervă a fost în ultimii ani de activitate șeful Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focșani până în anul 2017, când a încheiat o carieră încununată de rezultate deosebite, recunoscute atât pe plan național, cât si international, urmare și a celor 5 misiuni sub egida ONU, de restabilire a păcii, a ordinii și siguranței publice în zonele marcate de război, unde calitatea sa de profesionist a fost remarcată și apreciată, fiind numit în funcții de conducere a contingentelor și cooptat în Corpul Experților UE. Astăzi, camaradul nostru a plecat în ultima sa misiune, cea mai grea pentru noi toți, cei rămași în urmă.

Suntem alături de familia îndurerată, iar ție, camarade – odihnă veșnică, iertare și neuitare.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.