Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost premier: Ponta creaza premisele a doua catastrofe politice. Reactia externa va veni

ponta justitie

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat duminica faptul ca in opinia sa premierul Victor Ponta va pierde sustinerea celor din jur, in ciuda aparentei sustineri de care se bucura in acest moment. In plus el considera ca Ponta 'creeaza premsiele a doua catastrofe politice' - desfintarea PSD sau o lovitura data democratiei.

"Toate declarațiile de afiliere, unele dintre ele chiar lăcrimoase, toate sunt fum. Mai departe se va vedea că Ponta va fi lăsat singur. Acum, prin felul în care atacă tot ceea ce consideră că îi provoacă răul, crează premisele a două catastrofe politice - desființarea PSD sau reducerea la un micron politic ori o lovitură grea dată statutului democrației române. E greu să înțelegi cu ochii unui european cum se poate ca un înalt demnitar al unui stat european se prevalează de scenarii cosmice pentru a se apăra contra unei acuzații cu dovezi din partea DNA", a spus fostul prim-ministru la B1 TV.

El a criticat si scrisorile trimise de premier catre ambasadele SUA si ale UE. El considera acest gest ca fiind disperat.

"Când faci așa ceva nu denotă decât disperare că va exista o reacție dură din partea statelor partenere nouă", a spus Ungureanu.

El crede că "va exista o critică la adresa premierului pe care le face la adresa justiției, asupra independenței justiției. Toate ambasadele au trimis către centrale explicațiile pe care le au ei, rapoartele lor care sunt mult mai obiective decât scrisorile redactate din disperare. Reacția externă va veni. Ce credibilitate, ce onorabilitate poate să aibă un premier urmărit penal?".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.