Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost rugbist, găsit mort într-o cameră de hotel: poliția suspectează un joc erotic care a mers prost

rugbist

Ricky Bibey, fost jucător de rugby, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Italia, alături de o femeie grav rănită.

Polițiștii au fost chemați sâmbătă la camera lor de la etajul 1 din Florența, după ce personalul a găsit cadavrul fostului fundaș englez întins pe podea.

O femeie, despre care se crede că este partenera sa, a fost transportată de urgență la spital cu răni grave.

Media italiană La Nazione a relatat că bărbatul mort era Bibey, de 40 de ani, jucător de rugby din Manchester.

Polițiștii au declarat că au găsit cadavrul lui Bibey în camera sa, alături de o femeie de 43 de ani, care era plină de tăieturi și vânătăi.

Personalul de la luxosul Hotel Continentiale din inima Florenței a chemat poliția după ce femeia a fost văzută pe coridoare acoperită de sânge, potrivit Firenze Today, informează The Sun.

Cuplul britanic a sosit la hotel vineri seară, "bine dispus", și a cerut ajutor sâmbătă dimineața devreme.

O sursă din cadrul poliției a declarat pentru Daily Mail: "Bărbatul a fost găsit cu o serie de tăieturi, vânătăi și alte răni pe corp, la fel și femeia, deși ea era mai grav rănită, iar bărbatul pare să fi avut un fel de criză.

Există sânge în cameră și echipele de criminaliști lucrează acolo în acest moment, în timp ce femeia a fost dusă la spital pentru tratament.

Starea ei actuală este gravă, dar este stabilă și rănile nu îi pun viața în pericol. Sperăm să o interogăm la un moment dat în următoarele ore".

Publicația italiană La Reppublica susține că femeia a spus personalului că l-a văzut pe partenerul ei în vârstă de 40 de ani prăbușindu-se la pământ în ceea ce se crede că a fost un atac de cord.

Ei au ajuns la Continentale in vicolo dell'Oro - în care un ghid de vacanță a dezvăluit că sejurul costă 350 de lire sterline pe noapte - în jurul orei 2 dimineața.

Acesta are un bar pe acoperiș și un centru spa și este locul potrivit pentru "cei care sunt în luna de miere și pentru cei care caută un weekend romantic".

O sursă a declarat: "Femeia a dat alarma după ce o cameristă a bătut la ușă, dar unii dintre oaspeți sunaseră deja la recepție pentru a raporta strigăte și bătăi care veneau din cameră".

Magistratul local Ester Nocera a demarat o anchetă privind moartea și a fost prezentă la fața locului, vorbind cu martorii.

Poliția îi suspectează pe cei doi că au practicat un joc erotic cu final tragic.

„Persoanele implicate sunt ambele britanice și în prezent lucrăm la două teorii, un joc erotic care a mers prost sau un fel de ceartă conjugală, dar direcția generală este aceea a unui joc erotic”, a declarat o sursă din poliție pentru presă.

Fosta sa echipă Wakefield Trinity i-a adus un omagiu pe Twitter. Aceștia au scris: "Trinity sunt întristați să audă de decesul fostului prop-forward Ricky Bibey, în vârstă de 40 de ani. Ricky a jucat pentru Trinity între 2007 și 2009, făcând 60 de apariții. Trimitem condoleanțe familiei și prietenilor lui Ricky în aceste momente grele".

Leigh East, unde Bibey a început să joace ca junior, a trimis, de asemenea, omagiile lor. Într-un tweet, un purtător de cuvânt al clubului a spus: "Nu, nu, nu: Toți cei de la club sunt întristați să audă despre moartea fostului nostru junior Ricky Bibey, care a murit în vacanță. Ricky a jucat la nivel profesionist pentru o serie de cluburi, inclusiv Leigh, Wigan, St Helens și Wakefield. Gândurile noastre sunt cu familia și prietenii săi în aceste momente triste".

Bibey a reprezentat Anglia și a jucat la cluburi locale, inclusiv la Wigan Warriors, Leigh Centurions și Wakefield Trinity Wildcats. Bibey, care s-a născut în Leigh, Greater Manchester, și-a făcut un nume jucând pentru Wigan Warriors în 2001.

De-a lungul unei cariere care s-a întins pe parcursul unui deceniu, Bibey avea să joace pentru Leigh Centurions, St Helens și Wakefield Trinity.

De asemenea, a câștigat de două ori Challenge Cup.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.