Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost şef ANAF, lovitură DURĂ după rectificarea bugetară: 'De la Ceauşescu încoace, europenii nu au avut mai mari MINCINOŞI'

bani monede

Anunţul că rectificarea bugetară este pozitivă nu a fost privit cu ochi buni de toţi. Unul dintre critici este şi fostul şef al ANAF, Gelu Diaconu. Acesta susţine că sumele vehiculate nu sunt reale şi aduce acuzaţii dure: "au "alocat" sume suplimentare pe seama veniturilor care AR URMA sa fie realizate".

Citeşte şi: România, un nou record NEGATIV. Date OFICIALE Eurostat

"Rectificarea "pozitiva" a tandemului Tudose-Misa este o minciuna propagandistica rusinoasa, care va jigneste tuturor inteligenta. De la Ceausescu incoace, europenii nu au avut mai mari mincinosi! Poate cu exceptia recenta a Greciei!

Adevarul, ascuns de mass-media aservite, este urmatorul: nu au facut decat o redistribuire intre ordonatorii de credite in raport de executia bugetara a fiecaruia ( cheltuielile de capital/investitii publice neefectuate) si au "alocat" sume suplimentare pe seama veniturilor care AR URMA sa fie realizate, "umflate" si acelea din pix, in cele trei luni ramase pana la sfarsitul anului. 
De aceea v-au ascuns defalcarea lunara a veniturilor bugetare programate! De aceea v-au prezentat lunar trunchiat si "en passant" executia bugetara!

In ce priveste veniturile, NU EXISTA NICIUN LEU IN PLUS fata de programarea veniturilor din legea bugetului! Din contra, AVEM cca 6 mld lei NEREALIZATE, la 8 luni, (1,5 md venituri fiscale si diferenta din accesari fonduri europene). In acelasi timp cheltuielile publice cu salariile si pensiile au luat-o razna!

De-a lungul timpului, pe blog, am incercat sa explic pe intelesul tuturor mecanismul rectificarilor "pozitive din pix". Astazi asistam la asaltul propagandistic al tandemului Tudose-Misa care vrea cu orice pret (la comanda lui "capo di tutt'i capi ") sa inoculeze poporului ideea ca avem de-a face cu o rectificare pozitiva.", scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Citeşte şi: Traian Băsescu, PRIMA REACŢIE după acuzaţiile de FRAUDARE a alegerilor: 'Speculaţii de cea mai PROASTĂ calitate' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.