Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost senator celebru revine în muzică: va cânta alături Laura Bretan

captura video
laura bretan finala

După o experiență politică tumultoasă și după ce a încercat mai multe partide de pe eșicherul politic, fostul senator Ciprian Rogojan, cunoscut de cei mai mulți drept ”Cici de la Sistem”, revine la prima dragoste. Acesta va reveni în muzică alături de Laura Bretan, adolescenta din România care a ajuns în finala ”America’s Got Talent” (2016).

Citeste si: Scandalul din DNA capătă noi proporţii! Kovesi, AVERTISMENT pentru subalterni: Vom afla cine este vinovat de această faptă

Citește și: Gabriela Firea, VEȘTI BUNE pentru părinți: Ce categorii de familii vor plăti mai mulți bani

Rogojan Ciprian se va întoarce la porecla sa de scenă, Cici, într-un concert-experiment cu noul proiect muzical al acestuia intitulat ”2 Vibes Symphony”, ce va avea loc pe 19 iulie a.c., într-un club din Parcul Herăstrău. Alături de Ciprian Rogojan, care continuă să rămână președinte executiv ALDE Maramureș, va cânta tot un absolvent de conservator, de asemenea percuționist, Alexandru Anastasiu. Ciprian Rogojan a arătat ce poate și în fața alegătorilor săi din Baia Mare, la începutul anului, când a susținut un recital alături de Doru Todoruț, solistul de la Deepcentral.

”Muzica a fost prima mea iubire, are ceva ce nu te lasă să o lași în pace. Plec la drum cu un proiect muzical frumos, pregătit în multe zile”, susține Ciprian Rogojan, pentru Libertatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.