Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost sfetnic al lui Victor Ponta: În 7 zile stânga va dispărea

surse

Fostul consilier economic al lui Victor Ponta, Cristian Socol, consideră că tehnocrații vor elimina total politicile de stânga. Intr-o scurta previziune publicata dupa consultarile lui Klaus Iohannis cu societatea civila, fostul consilier guvernamental prezinta un tablou negru pentru stanga.

"Cred ca tuturor le este evident. In maximum 7 zile stanga va disparea, probabil definitiv. Pe tehnocrati nu-i intereseaza stanga.

Probabil ca vom vedea periodic lozinca “8.00-18.00 corporatie, 18.00-23.00 manifestatie” nemultumirile acumulate de remunerarea mult prea mica a valorii muncii depuse rabufnind sub forma protestelor impotriva statului, al taxelor si impozitelor mereu prea mari sau a ANAF.

Stanga va ramane ca de obicei cu ochii in televizoare, refulandu-si nemultumirile in discutii private, grupuri sau grupulete. Va incerca regrete peste regrete. Bazinul electoral al stangii va sta din nou la televizor si va contempla pretentios. Isi va spune probabil in gand ca cei din piata nu stiu, sunt tineri, nu-i reprezinta, nu au trecut prin ce au trecut ei s.a.m.d. O mare greseala ce va fi repetata chiar daca ea nu este decat o proiectie incorecta si inutila.

Stanga va da like pe diverse grupuri de sustinere din fata calculatorului – cu televizorul functionand – va arunca cu regrete in stanga si in dreapta si va pune capul resemnat pe perna.

Dupa o saptamana vom auzi mai putin cuvinte precum salariu minim, alocatii, ajutoare, programe de saracie, pensii s.a. Din ce in ce mai putin", spune Cristian Socol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.