Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta avocată a lui Dragnea o 'desfiinţează' pe Carmen Dan: 'Mă aştept ca procurorii militari să îi sancţioneze pe jandarmi'

maria vasii

Avocata Maria Vasii, cea care l-a reprezentat pe Liviu Dragnea în dosarul Referendumul, critică în termeni duri intervenţia jandarmilor de la mitingul de vineri seară, dar şi lăurile de poziţie ale ministrului de Interne, Carmen Dan.

"Sunt solidartă cu strigătul de durere al cetăţenilor români din afara ţării. Mă aştept ca procurorii militari să îi sancţioneze pe jandarmi. Am fost revoltată de declaraţiile ministrului Carmen Dan, am fost revoltată de acţiunea Jandarmeriei", a afirmat Maria Vasii la Antena 3.

Fosta avocată a lui Dragnea s-a aflat timp de câteva ore în platoul Antena 3, timp în care a criticat Jandarmeria şi puterea politică, luând apărarea protestatarilor din Piaţa Victoriei.

"Atâta detaşare din partea unui ministru? Nu cred că acesta este guvernul nostru", a mai afirmat Vasii, cu referire la declaraţia de presă susţinută de Carmen Dan, în care ministrul i-a reproşat preşedintelui criticile la adresa jandarmilor.

Vezi şi: EXCLUSIV - Unul dintre cele mai grave abuzuri din istoria DNA: Procuroarea Mariana Alexandru, 'eliminată' printr-un dosar fabricat, clasat după patru ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.