Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta deputată liberală Roxana Anuşca Ţurcanu va prelua conducerea interimară a Organizaţiei ALDE Botoșani

ALDE
ALDE sigla

Fosta deputată liberală Roxana Anuşca Ţurcanu va prelua conducerea interimară a Organizaţiei judeţene Botoşani a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), ca urmare a excluderii din partid a Lilianei Mincă, au declarat, pentru AGERPRES, surse din ALDE.

Roxana Anuşca Ţurcanu, care a fost parlamentară în mandatul 2012-2016, este membră a ALDE din 2018, însă nu a deţinut nicio funcţie în această formaţiune politică. Noul lider ALDE confirmă informaţiile privind preluarea conducerii organizaţiei din Botoşani, însă susţine că, deocamdată, nu a primit un document scris care să ateste acest lucru.

"Am primit şi eu un telefon cu puţin timp în urmă şi mi s-a spus că sunt noul preşedinte al ALDE Botoşani. Deocamdată, nu ştiu să vă spun mai multe. Aştept ca în cursul zilei de mâine să apară decizia scrisă", a afirmat Anuşca Ţurcanu.

Roxana Anuşca Ţurcanu este soţia fostului lider al PNL Botoşani Florin Ţurcanu, care a deţinut şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean în legislatura precedentă. Florin Ţurcanu a pierdut funcţia în urma unei condamnări penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.