Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta iubită a lui Nicolae Guță, desfigurată cu ciocanul de soț, a ajuns la 'sapă de lemn' și cere ajutorul - Mesajele transmise de Prodanca și Magda Ciumac

dana roba

Fosta iubită a lui Nicolae Guță, desfigurată cu ciocanul de soț, a ajuns la 'sapă de lemn' și cere ajutorul - Mesajele transmise de Prodanca și Magda Ciumac

Dana Roba se recuperează după ce a fost lovită cu ciocanul de soțul ei, dar are nevoie de foarte mulți bani, motiv pentru care a luat o decizie neașteptată. Vedetele care au pășit în salonul make-up artistei sunt alături de ea.

Tragedia prin care a trecut Dana Roba a șocat o țară întreagă. Vedeta a suferit răni grave, după ce soțu ei a lovit-o cu un ciocan în cap, motiv pentru care a avut nevoie de o intervenție chirurgicală pe creier, care a durat nouă ore.

Chiar dacă medicii nu i-au dat prea multe șanse, make-up artista și-a revenit ca prin minune, iar după o lună de spitalizare, s-a întors acasă la fetițele ei, Chantal și Celine. Acum, vedeta are de parcurs un drum lung pânăla refacerea completă, dar este încrezătoare și speră că totul se va termina cu bine.

Vedeta a postat un mesaj pe rețelele sociale

Recent, aceasta a postat un mesaj pe rețelel sociale în care le cere ajtorul fanilor săi, dar celor care doresc să îi dea o mână de ajutor. În salonul său au pășit și numeroase vedete, motiv pentru care a devenit foarte cunoscută în industrie, anunță romaniatv.net.

Cât timp a fost internată în spital, fanii săi, dar și mai multe vedete s-au rugat pentru sănătatea sa. Acum, mai multe persoane au rugat-o pe Dana Roba să-și deschidă un cont de donații pentru a o susține.

„Pentru cele care doresc să-mi fie alături și m-au rugat să îmi deschid un cont pe numele meu, în lei. Acesta este contul meu și vă mulțumesc pentru toată susținerea!”, a scris vedeta pe Instagram.

Imediat după ce și-a deschis contul, a primit zeci de mesje de susținere de la mai multe persoane, printre care și nume importante din showbizz, printre care și Anamaria Prodan, care, în secțiunea de comentarii, i-a lăsat o inimioară, semn că este alături de ea.

Magda Ciumac nu s-a dat deoparte și i-a urat multă sănătate make-up artistei.

„Te iubim noi, te iubește Dumnezeu, te iubesc fetițele tale și asta contează! Sănătate maximă!”, a scirs Magda Ciumac.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.