Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta şefă a direcției marilor contribuabili din ANAF a primit un post important

Facebook
Laura Nicoleta Nasta

Laura Nicoleta Nasta, este doctor în economie şi a fost director general la Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul ANAF, unde se ocupa de administrarea veniturilor statului si de inspectia fiscala pentru companiile mari din Romania. Aceasta a luat concursul pentru o poziție de diplomat, ministru consilier pe probleme economice in cadrul Ambasadei României din Londra. In anul 2019 a fost în cărți pentru președinția ANAF, dar în cele din urmă, a fost aleasă Mirela Călugăreanu.

Laura Nasta este soția milionarului Nicolae Nasta, cel care conduce CA al Romtehnica, fost secretar de stat la Apărare. În iunie 2020, milionarul Nicolae Nasta, fostul secretar general al partidului ALDE, a fost plantat de Nicolae Ciuca la șefia companiei Romtehnica instituție prin care Armata face toate importurile și exporturile de armament.

Nicolae Nasta, fostul patron al magazinelor de arme Top Gun, a renunțat la afaceri pentru a lucra la stat, după ce a acumulat o avere demnă de un nabab. Împreună cu soția sa, Laura Nicoleta Nasta, deține trei vile și 16 terenuri, bijuterii și opere de artă estimate la 230.000 euro, alți 375.000 euro dați împrumut, cei doi soti au incasat anul trecut dividende  de aproximativ 500.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.