Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta soție a lui Dragnea, solicitare explozivă către instanță: Bombonica Prodana a cerut să înceteze procesul penal în cazul său! Care este motivația

bombonica dragnea

Bombonica Prodana a cerut către Înalta Curte, prin intermediul avocatului său, să înceteze procesul penal în cazul său pentru că a achitat prejudiciul de 110.000 lei, anunță Realitatea TV. Asta înseamnă că fosta soție a lui Liviu Dragnea își asumă o parte din vină.

Bombonica Prodana a fost trimisă în judecată în dosarul în care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Citește și: Laura Codruța Kovesi, mesaj ferm la sediul CSM: 'Vom prezenta cereri pentru administrare de probe şi cereri de apărare'

Fosta soţie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, este acuzată de abuz în serviciu, alături de foşti şefii din Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Ea a fost pusă sub acuzare pentru că, în perioadele 3 martie - 1 august 2008 şi 3 iulie 2009 - 1 august 2010, nu a sancţionat două subordonate încadrate în funcţia de referent la instituţiile pe care le conducea, deşi ştia că nu s-au prezentat la serviciu şi nu au respectat prevederile contractului individual de muncă şi fişa postului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.