Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta soție a lui Gheorghe Nichita lansează o ipoteză care poate schimba totul

gheorghe nichita catuse

Gheorghe Nichita, primarul arestat la domiciliu al Iașiului, are probleme din cauza fostei amante. Adina Samson l-a dat pe mâna DNA-ului care i-au găsit probleme grave primarului amorezat. Însă, fosta soție a lui Nichita lansează o variantă care poate schimba totul în dosar. Florentina Nichita e de părere că Adina Samson ar fi o unealtă în mâna altora și a fost pusă să-i facă rău fostului său soț.

Citește și: Lovitură de teatru în cazul Gheorghe Nichita

”Sunt reale acuzatiile aduse de DNA fostului dumneavoastra sot? Ii folosea Gheorghe Nichita pe angajatii Politiei Locale pentru a o verifica/urmari pe Adina Samson?

Eu nu cred lucru acesta. Nu cred ca o urmarea pe aceasta tanara cu ajutorul politistilor locali.

Si atunci ce s-a intamplat?

Citește și: EXCLUSIV 8 senatori din Coaliție au votat pentru arestarea lui Șova

Nu stiu, poate s-a indragostit, poate a fost provocat, poate a cazut intr-o capcana. Nu am ce justificare sa-i gasesc. Pentru mine, casnicia e sfanta, nu ma impiedic de… (n.red. - se opreste brusc si zambeste discret). Pe de alta parte, cred ca sunt si motive politice la mijloc. Eu cred ca pe parte politica nu au avut ce sa ii faca si poate au fabricat dosarul acesta, folosindu-se de aceasta tanara cu voia sau fara voia ei. Il cunosc de 34 de ani, si pentru mine este inexplicabil ce i se intampla. Sotul meu este un barbat care a muncit foarte mult pentru a-si construi o familie, o profesie, o cariera. Am un barbat care chiar este destept, iar acum sa fie daramat pentru o ratacire de moment.  Nu stiu ce a urmarit aceasta femeie, dar sigur a urmarit ceva. Stiti cum este, sotul meu are o functie importanta si probabil aceasta tanara isi dorea o persoana cu functie.

Citeste si: EXCLUSIV Liberalii care l-au salvat pe Dan Sova

Nu stiu cat de reala a fost aceasta relatie, pentru ca acum sunt sigura ca nu este. Ce stiu sigur este ca sotul meu nu a divortat din acest motiv. Noi eram divortati cand am aflat. Cat timp am fost casatoriti, s-a purtat frumos, ne-am respectat tot timpul. Poate vi se pare neobisnuit, dar noi locuim si acum impreuna, in aceeasi casa. Am inlocuit impreuna, neintrerupt, chiar si dupa ce am luat in familie, impreuna cu fetele, decizia de a ne desparti.”, a spus, pentru luju.ro, Florentina Nichita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.