Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta soţie îl dă de gol pe Nichita: Milioane de euro în conturi secrete

nichita

Gheorghe Nichita, primarul Iaşului, este cercetat de DNA pentru că şi-a spionat iubita folosind poliţia locală. Edilul este un amorez notoriu, o altă relaţie cu o subordonată soldându-se cu divorţul de Florentina Nichita, după 30 de ani de căsnicie. Fosta soţie a fost cea care s-a dezlănţuit în momentul divorţului şi i-a făcut o serie de acuzaţii la adresa primarului.

Florentina Nichita a povestit presei despre conturile ascunse ale primarului, în care s-ar afla 20 de milioane de euro, potrivit curentul.info. Presa locală scria că banii ar proveni din şpăgile cerute pentru eliberarea autorizaţiilor de construcţie.

Vezi şi: SCANDALUL ia amploare la Iaşi - ACUZAŢII noi la adresa primarului: A bătut-o şi s-a muşamalizat

La această acuzaţie se adaugă "obişnuitele" poveşti de scandal din preajma divoţului. "Am început să-i bănuiesc înca din 2004. Mi s-a părut mie ceva nepotrivit. Asta până într-o zi, când o prietena mi-a spus că i-a văzut la motel (...) pe la 12 noaptea. Şi mergeau la braţ. Într-o seară a venit cu camaşa murdară de ruj. Nici măcar nu avea bunul simţ să facă un duş. Mirosea a sex", povestea Florentina Nichita pentru BZI în 2011.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, primarul Nichita are două terenuri intravilane în suprafaţă de 470, respectiv 1.666 de metri pătraţi şi un teren extravilan de 600 de metri pătraţi, în judeţul Suceava. Edilul are o casă în Iaşi, cu suprafaţa de 347 de metri pătraţi. Primarului Iaşiului are şi un autoturism Toyota, precum şi bijuterii din aur şi argint în valoare de 7.500 de euro şi tablouri de 8.000 de euro, dobândite în perioada 1984-2008. Nichita are peste 61.000 de lei în fonduri de investiţii şi certificate şi obligaţiuni cu o valoare de 105.850 de lei. În anul fiscal 2013, Nichita a avut un venit de 76.908 de lei din salariul de la primărie, la care se adaugă aproepe 9.000 de lei din creşterea valorii obligaţiunilor de stat şi din dobânzi.

Vezi şi: DETALII INCREDIBILE din dosarul primarului de Iaşi. Urmăriri, şantaj şi interlopi/ STENOGRAME

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.