Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta vedetă a fotbalului african, Didier Drogba, şi-a depus candidatura la preşedinţia Federaţiei ivoriene

www.agerpres.ro
Didier Drogba

Fosta vedetă a fotbalului african, Didier Drogba (41 ani), şi-a depus sâmbătă candidatura la şefia Federaţiei ivoriene de profil, el promiţând că în cazul în care va fi ales va lupta pentru renaşterea sportului-rege în ţara sa, scrie AFP, potrivit AGERPRES.

"Nu mă interesează atât de mult preşedinţia Federaţiei cât mai mult misiunea pe care o ai având această funcţie. Fotbalul în ţara noastră este pe un trend descendent şi vreau să contribui la renaşterea sa'', a spus fostul atacant al lui Chelsea şi Marseille în faţa numeroşilor susţinători.

Candidatura lui Didier Drogba la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei ivoriene de fotbal (FIF), programate pe 5 septembrie, era în pericol după ce fostul atacant nu primise, în iulie, susţinerea Asociaţiei fotbaliştilor ivorieni din cadrul FIF.

Citește și: SURSE - Băsescu pregătește un atac în FORȚĂ: cum s-au făcut jocurile în culisele negocierilor de pe dreapta

Drogba va fi acum unul dintre cei trei candidaţi la alegerile pentru preşedinţia FIF, alături de Sory Diabate şi Idriss Diallo, chiar dacă luna trecută nu beneficia de susţinerea obligatorie a niciunuia din cele cinci grupuri de interes din cadrul FIF: Asociaţia foştilor jucători, Asociaţia arbitrilor, Asociaţia antrenorilor, Asociaţia medicilor şi Asociaţia fotbaliştilor ivorieni (AFI).

Drogba a jucat la trei Cupe Mondiale pentru Cote d'Ivoire şi şi-a ajutat naţionala să se califice de două ori în finala Cupei Africii pe Naţiuni. Cu Chelsea, el a câştigat Liga Campionilor (2012) şi patru titluri în Premier League, printre alte trofee.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.