Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foşti mari jucători şi antrenori ai echipei Dinamo au votat în faza a doua a procesului de rebranding iniţiat de gruparea din Ștefan cel Mare

sport.ro
logo dinamo

Foşti mari jucători şi antrenori ai echipei Dinamo, printre care se numără Mircea Lucescu, Ionuţ Lupescu, Dorin Mateuţ, Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae, au votat în faza a doua a procesului de rebranding iniţiat de gruparea de fotbal Dinamo, conform Agerpres.

"Voturile legendelor. Numele Dinamo este scris de o parte dintre ei. Jucători sau antrenori (30 în ordine alfabetică), legendele clubului nostru au câştigat campionate şi cupe pentru Dinamo şi au votat cele cinci dintre cele mai frumoase propuneri venite din partea suporterilor din ţară şi din străinătate", informează clubul Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

În clasamentul realizat după votul legendelor pe primul loc se află logo-ul cu numărul 5 pe care se află inscripţionat numele Dinamo Bucureşti şi un "D" stilizat.

Locul I: 130 puncte (Logo 5) - 5 puncte pentru clasamentul final
Locul II: 115 puncte (Logo 1) - 4 puncte pentru clasamentul final
Locul III: 95 puncte (Logo 2) - 3 puncte pentru clasamentul final
Locul IV: 58 puncte (Logo 4) - 2 puncte pentru clasamentul final
Locul V: 52 puncte (Logo 3) - 1 puncte pentru clasamentul final

Cu 10 puncte, lider în primele două comisii, votul suporterilor şi votul legendelor, logo-ul 5 conduce în clasament.Logo 1, logo 2 şi logo 4 sunt la egalitate de puncte, 6, după două sesiuni de voturi, logo 3 fiind pe ultimul loc, cu două puncte.

Cea mai votată siglă va fi anunţată pe 14 mai 2022, de ziua clubului, urmând a fi stilizată şi pregătită pentru noul sezon.

La 20 aprilie, clubul Dinamo a anunţat că îşi va schimba sigla şi aşteaptă propuneri din partea fanilor. Noul logo va conţine culorile lui Dinamo (roşu-alb), identitatea vizuală a clubului (D, Dinamo, Dinamo 1948) şi elemente de legătură cu istoria din 1948 până astăzi. Acesta va deveni oficial începând cu sezonul 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei, dar şi pe produsele oficiale în magazinul online şi în magazinul de prezentare al clubului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.