Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul atacant Viorel Moldovan, în vederile FRF pentru postul de selecționer - presă

DB online
Viorel Moldovan

Odată cu plecarea lui Cosmin Contra de la națională, Federația Română de Fotbal trebuie să instaleze cât mai repede un nou selecționer, deoarece în numai patru luni România va disputa barajul din Uefa Nations League, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan îi toacă mărunt pe liderii PSD: Acestor biete viețuitoare li se pare o chestiune firească

Aceasta este singura șansă prin care România mai poate ajunge la Euro 2020, după ce naționala lui Contra nu a reușit să se califice din grupe. Oficialii de la Casa Fotbalului au la dispoziţie 3 săptămâni pentru a alege numele celui care va ocupa locul de selecționer la echipa națională. Conform spuselor lui Mihai Stoichiță (directorul tehnic al FRF), Gică Hagi și Dan Petrescu sunt 2 posibile nume care pot lua locul lăsat vacant de Cosmin Contra. Inclusiv aducerea lui Mirel Rădoi de la naționala U21 la prima reprezentativă râmăne o variantă veridică.

Viorel Moldovan este noul nume intrat pe lista posbililor selecționeri ai României. Acesta a mai activat în cadrul FRF, fostul atacant a pregătit reprezentativa Under 21, iar apoi a fost unul din secunzii lui Cristoph Daum.

Citește și: Umpluți de sânge! Polițiștii au fost rupți în bătaie

În străinătate, Moldovan a antrenat-o, timp de două sezoane, pe Auxerre, echipă aflată în liga a doua franceză. Apoi, a ajuns la Chindia Târgoviște, echipă pe care a reușit să o promoveze în Liga 1. În acest sezon, fostul atacant al României a fost curtat de 2 echipe puternice ale campionatului românesc, FC Dinamo și FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.