Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul avocat al lui guru Bivolaru, acuzaţii despre legăturile lui Cioloş cu MISA

inquam / George Calin
dacian ciolos

Potrivit site-ului misatv.ro, Gregorian Bivolaru a acordat un interviu unei televiziuni din Germania. Inițial, respectivul interviul trebuia difuzat începând cu 12 februarie, dar s-a amânat, pentru că jurnaliștii nemți au cerut ca versiunea în limba română să fie transmisă după ce e difuzat în Germania. Anunțul apare și pe celălalt site oficial al Mișcării, yogaesoteric.net.

"Având în vedere că jurnalistul care a realizat interviul ne-a contactat şi ne-a rugat să nu îl difuzăm deocamdată, întrucât dorește să aibă exclusivitate absolută, amânăm prezentarea acestui interviu în limba română, ce este deja pregătit pentru transmisie. Vă promitem că el va fi difuzat integral, așa cum am anunțat, după ce va fi prezentat mai întâi în cadrul televiziunii pentru care a fost înregistrat. Vă mulţumim pentru înțelegere! Cu consideraţie, redacţia postului de televiziune online MISA SENZAŢIONAL.TV", s-a arătat în anunțul site-ului oficial al Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut.

Citește și: PSD trece totul 'la secret': Tot mai multe ședințe ale Comisiei Juridice se țin cu ușile închise

Anunțul inițial era următorul: ”Începând cu ziua de duminică 12 februarie vă oferim în premieră un interviu inedit cu profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, realizat de un jurnalist german în data de 10 februarie, la penitenciarul Bistrița. Prima parte a acestui interviu, ce a fost transcris și trimis pentru a fi publicat pe site-ul nostru, va fi difuzată începând cu ora 19.00. Continuarea lui va fi programată pentru duminica viitoare. Pentru a afla ora de difuzare și alte informații care ar putea să apară vă invităm să urmăriți această pagină precum și pagina de live.”

La două săptămâni de la amânarea publicării interviului, avocatul Mihai Rapcea, fost apărător al lui Gregorian Bivolaru, a postat pe Facebook un comentariu inedit despre Dacian Cioloș: "Tocmai a dat Gregorian Bivolaru interviu din pușcărie la o televiziune germana, și recunoaște că Ciolos i-am (mesajul nu e editat, dar probabil a vrut să scrie ”i-a” n.n.) fost elev.”, anunță Evz.ro.

În cursul anului 2015 au mai apărut controverse legate de faptul că Dacian Cioloș ar fi fost elev al școlii de yoga. Fostul senator, membru al Comisiei de supraveghere a SRI, Daniel Savu a declarat atunci: ”Poate eu știu ce a făcut, dar nu vreau să spun. Din 1991 și până în 1997 a fost reprezentant pentru Fundația Soros. Eu cred că dl Cioloș a știut precis cine este dna Guseth (scandalul momentului era schimbarea Cristinei Guseth din lista de candidați pentru portofolii în Guvernul Cioloș n.n.). Eu cred că dl Cioloș se întâlnește cu dna Guseth în spațiul ezoteric al spiralelor MISA, amândoi fiind practicanți de spirale MISA. L-am văzut și eu pe internet pe dl Cioloș la spirale MISA în Franța. Erau poze cu soția la spirale MISA.” Trebuie spus că nu au fost aduse niciodată probe în spațiul public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.