Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul baron Nicușor Constantinescu, audiat la DNA: 'Este dosarul Tel Drum, șantaj pentru a face denunț împotriva lui Dragnea'

Nicuşor Constantinescu

Fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, în prezent încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă, a fost adus cu duba, luni dimineață, la sediul DNA Constanța. „Este șantaj pentru a face denunț împotriva domnului Dragnea”, a spus acesta, menționând că a fost chemat în dosarul Tel Drum, conform Mediafax.

La ieșirea din duba Penitenciarului, Nicușor Constantinescu a acuzat anchetatorii de abuz și a spus că nu este lăsat să vorbească.

„În loc să fie cercetat domnul Bodean Andrei (procurorul DNA care i-a instrumentat cele mai multe dintre dosare – n.r.) pentru represiune nedreapta și tortură, tot ce mi-a făcut mie în dosarele, zeci, pe care le-a instrumentat, sunt cercetat eu. Pentru că a aflat că este cercetat, alături de doamna Kovesi, la plângerile mele la Secția pentru Investigarea Magistraților. Nu vedeți că nu mă lasă ăștia să vorbesc?”, a strigat Nicușor Constantinescu la intrarea în sediul DNA.

ALERTĂ Primii protestatari RIDICAȚI după intrarea lui Liviu Dragnea în ÎCCJ / Jandarmii montează garduri

El a anunțat pe pagina sa de Facebook că este „suspect și inculpat” în alte două dosare instrumentate de DNA.

„Sunt chemat de același procuror la DNA Constanța în calitate de suspect și inculpat în alte două dosare penale! Aștept presa care este interesată de aceste noi abuzuri!”, este mesajul postat de Nicușor Constantinescu.

Ulterior, la ieșirea de la DNA, el a declarat că ar fi vorba despre dosarul „Tel Drum” și că ar fi fost șantajat să facă un denunț împotriva lui Liviu Dragnea.

„Este dosarul în care este vizată firma Tel Drum a domnului Dragnea. Este șantaj pentru a face denunț împotriva domnului Dragnea, cel care deranjează poporul român”, a spus el, înainte de a fi urcat înapoi în dubă pentru a fi transportat la Penitenciar.

În prezent, Nicuşor Constantinescu este încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă unde execută, din 2016, o condamnare la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, primită în dosarul Centrului Militar Zonal. De asemenea, în luna februarie a acestui an el a primit o a doua condamnare definitivă, tot de cinci ani de închisoare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.