Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul baron Nicușor Constantinescu, adus la DNA

Nicuşor Constantinescu

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost adus astăzi la sediul DNA pentru audieri, informează Antena3.

“Pe data de 16 decembrie, ora 10, sunt chemat (fără citaţie) la audieri, la DNA Constanţa, în dosarul 176/P/2017 Herghelia Mangalia! Invit cu această ocazie toata presă şi lumea interesată de aceste abuzuri! (...) Se pare că la DNA Constanţa nu exista coronavirus!”, a anunţat fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa pe pagina sa de socializare.
El a declarat jurnaliştilor la intrarea în sediul DNA Constanţa că acest dosar a fost făcut de Poliţie Politică DNA – SRI.
“E aceeaşi Poliţie Politică SRI-DNA din 2009-2020. Dosarul e 176. Apare raportul CSM cu Poliţia Politică de la Constanţa în care ţintă sunt eu, ca preşedinte al Consiliului Judeţean, Radu Mazăre, iar executanţii sunt dânşii, procurorii DNA şi ofiţerii SRI.”, a declarat Nicuşor Constantinescu.
Întrebat cum se simte, fostul şef al Consiliului Judeţean Constanţa a răspuns: “Nevinovat mă simt”.

MAI, anunț de ULTIMĂ ORĂ: ce se ÎNTÂMPLĂ cu pensiile de serviciu ale personalului din minister

În 2019, el a fost condamnat la zece ani de închisoare în dosarul în care era acuzat că a plătit 30 de milioane de lei din bugetul CJ pentru plantarea de perdele forestiere și pentru alte proiecte care nu s-au realizat.

La acel moment, Nicușor Constantinescu executa deja o pedeapsă de șapte ani și patru luni de închisoare după contopirea celor două condamnări definitive primite, cea de cinci ani de închisoare în dosarul Centrului Militar Zonal și cea de cinci ani din dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri.

El mai are și alte condamnări în prima instanță și alte dosare în care este judecat pe fond.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.