Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul baschetbalist Shawn Bradley, paralizat după un accident

https://edition.cnn.com/
shawn bradley

Fostul jucător din NBA Shawn Bradley a rămas paralizat după ce a fost lovit de un vehicul în ianuarie, în timp ce mergea cu bicicleta, informează AFP, potrivit news.ro.

Fostul sportiv de 2,29 metri înălţime a fost lovit din spate de un automobil, în timp ce mergea cu bicicleta, pe o stradă de lângă casa sa din St. George, Utah.

Citește și: 'Fă... ce le zic eu?'/'...mă, jegule nesimţit' -Dialogul CULT dintre iubitul Ioanei Băsescu, devenit INFORMATOR DNA și fiica fostului președinte, reținut de CAB

Accidentul a provocat o leziune traumatică a măduvei spinării, care l-a lăsat paralizat, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul echipei Dallas Mavericks, o franciză pentru care a jucat nouă  sezoane.

După o intervenţie chirurgicală la gât, Bradley, în vârstă de 48 de ani, a petrecut ultimele opt săptămâni la recuperare. Acum este supus unei terapii fizice epuizante, în timpul căreia învaţă să facă faţă provocărilor paraplegiei.

Citește și: MOTIVARE CAB arată că ESCAPADA Elenei Udrea în Costa Rica și condamnarea din Gala Bute au SPORIT anii ÎNCASAȚI - 'Comportamentul ei a fost unul DILATORIU'

Bradley, care este de naţionalitate americană şi germană, a urmat un an Universitatea Brigham Young din Utah, înainte de a petrece doi ani în Australia, ca misionar mormon şi apoi a debutat în NBA.

În 12 sezoane NBA, fostul pivot a disputat 832 de jocuri în anii 1990 şi 2000 pentru Philadelphia 76ers, New Jersey Nets şi în special Dallas Mavericks.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.