Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul basist Mihail Neamțu a bătut palma cu Victor Ponta. UPDATE - Precizari Mihail Neamtu

neamtu

Fostul președinte și fondator al Partidului Noua Republică și fost mare contestatar al premierului a bătut palma chiar cu premierul Victor Ponta.

Mihail Neamțu a fost prezentat miercuri seară la B1 TV în calitate de director științific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER).

IICCMER este un institut în subordinea SGG (Secretariatul General al Guvernului).

Neamțu s-a făcut remarcat ca un radical alături de Monica Macovei în cadrul celei de a II-a suspendări a fostului președinte Traian Băasescu.

El a cam fost forțat să plece din fruntea partidului pe care l-a fondat pe fondul acuzațiilor de autoritarism si dictatura personală.

*****

Mihail Neamțu susține însă că prezentarea sa a fost greșită și că de fapt nu este în acest moment director științific la IICCMER:

”Nu știu de unde a apărut trăsnaia privind angajarea mea de către Guvernul PSD. În mod particular, portalul "Stiri pe surse" a bătut palma cu minciuna la nivel de Antena3. E inutil să mai precizez că n-am fost director științific al IICCMER decât pentru o perioadă scurtă, între Februarie 2010 și August 2011. Nu am avut contract de colaborare cu această instituție afiliată Guvernului în perioada mandatului unui plagiator notoriu, cunoscut sub numele de Victor Ponta.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.